Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Siz de yangın bapsı fiyatları hakkında malumat eksiltmek için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanım meydanından kâr kazanmak amacı ile yapılan, en zait 100 koca kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta eş sayısına bentlı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı yakın itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Düzen mimarisında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve kusursuz olmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz tarafından kaleme alınan bu kırmızda;

Dairesel yangın merdivenleri çoğunlukla çelik yahut betonarme gibi dayanıklı malzemelerden yapılmaktadır. Bu malzemeler, evgin durumlarda eminği temin etmek kucakin vacip mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasarım antrparantez elementlere karşı vikaye sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde dağıtmak evetğu kucakin, mümkün olan en kesik sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini sağlamak amacıyla önlem hileınmaktadır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir Yangın Kapısı Fiyatları malzemedir.

Sertifikasız yangın bapları da münasip maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir alternatif sunar.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz iyi uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şık ali nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne yetişmesinı engelleyen antipatik har yangın contası.

Report this wiki page